CÉGÜNKRŐLBemutatkozás


Az AMAN Kft. 2007 még elsősorban víz-gáz-fűtés szerelésre specializálódva azzal az elképzeléssel indult, hogy átfogó teljességgel, különböző egyedi technikai megoldások alkalmazásával a legjobb minőséget valósítsa meg a környező piacon. Az évek során tevékenységünk kibővült az épületgépészet (víz, szennyvíz, csapadékvíz, gáz, fűtés, klíma, szellőzés, megújuló energiahasznosítás) szerelés, karbantartástól a komplett rendszerek kivitelezéséig. Fokozatosan alakult ki az a céget ma jellemző széles tevékenységi kör, ami biztos alapja a további fejlődésnek. Cégünk a kezdetektől az emberi értékekre támaszkodó vállalkozás és az marad a jövőben is. Hisszük, hogy az emberi környezet fontosságának felismerése nélkül nem lehet valódi értékeket teremteni.


Tapasztalat


A mindennapok tapasztalatai azt mutatták meg számunkra, hogy a komplett folyamatok ellátásával tudjuk a leginkább elégedetté tenni ügyfeleinket, így célunk, hogy az épületgépészet minden területén megbízható, gyors és pontos munkát végezzünk. Munkatársaink képzettsége és elhivatottsága biztosítja, hogy mindig a legprecízebb munkával végezzük el a ránk bízott feladatot. Megbízható gyártói és beszállítói hátterünk minden esetben garanciája a legkülönbözőbb egyedi igények rugalmas és magas színvonalú kielégítésének. A megrendelő elvárásainak megfelelően, plusz munkaerőt is aktivizálni tudunk, így csökkentve a kivitelezési időt, ami ezen a területen sokszor a legfontosabb. Ugyanakkor kiépült kapcsolatrendszerünk biztosítja Önnek, hogy elvárásait költséghatékonyan, több tucat beszállító partnerünk közreműködésével végezzük, így akár egyedi igényeit is gyorsan, kedvező áron kiszolgáljuk.

15 éves az Aman Kft!


15 év
Közel 5500 nap tele izgalommal, tervvel, meglepetésekkel, feladatokkal, kihívásokkal, és gyönyörű eredményekkel.
Több száz kivitelezési munka, amely számtalan szakmai kihívást tartogatott számunkra. Köszönjük megrendelőinknek a bizalmat, és azt, hogy elégedett ügyfeleink lettek. Ezt bizonyítja, hogy cégünk több, mint 90%-os ügyfélmegtartói rátával rendelkezik.

Stabilitás
Az Aman Kft 100% magyar tulajdonban lévő vállalkozás.
Kiegyensúlyozott üzletpolitikájával, stabil szereplője a regionális piacnak. Folyamatos fejlődésével, egyre magasabb számú megbízásaival, gazdasági stabilitásának köszönhetően, komoly üzleti eredményeket ér el.
Tűpontos tervezés, profi kivitelezés, mindezt elérhető piaci áron, ez a cég rövid üzleti filozófiája.

Kell egy csapat
Vállalkozásunk lelke a humán erőforrás.
Az Aman Kft sikeres életprogramja a dolgozók számára folyamatos előrelépési lehetőséget, kiszámítható – a gazdasági válság hatásait kezelő – jövőképet ad. Kollégáink elkötelezettek, szakmailag jól képzettek, utánpótlás képzésünkben szívesen foglalkozunk agilis fiatalok képzésével.

Innováció
Hisszük, hogy aki nem fejlődik, az lemarad. Egy nyertes GINOP Plusz pályázatnak köszönhetően elkezdődtek a saját irodaépületünk és szerelőüzemünk kivitelezési munkálatai, aminek átadása idén nyáron várható.
Gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük, hiszen cégünk hitvallása, hogy csakis professzionális eszközökkel lehet kiemelkedően jó minőségű munkát végezni. Ezért gépparkunk tovább bővült egy JCB 4CX kotró-és rakodógéppel, valamint egy JCB önjáró kosaras emelővel, ezzel is növeljük hatékonyságunkat, rövidíthetjük a kivitelezési munkák idejét megrendelőink nagyobb megelégedésére.Iroda-és szerelőüzem csarnok kivitelezése


© 2020 amankft.hu | minden jog fenntartva | adatvédelmi szabályzat